God morgon! Ny härlig vecka!

God morgon! Ny vecka nya möjligheter! Idag är det klienter och egen träning inplanerat. Jag är just nu på väg till banken för ett ärende men sedan ska jag hem igen och förbereda mig inför kvällen. Kläder ska tas fram, pulver portioneras upp och PT-grejer packas ner i väskan. Som vanligt sitter jag med min Bod-e Burn i handen som får mig att piggna till ordentligt på morgonen. Synd bara att Theo inte kan dricka sånt haha.

9438b4c829bb11e39ad222000a1f97a2_8

1 kommentar

  • Alisa1 oktober, 2013 kl. 10:39
  • Svara

  Hej,

  Tänker ställa en dum frågga, eftersom det inte har ngt med träning att göra. Men ett tag var det mycket Chico i din blogg, nu har det inte varit ngt alls, bara Theo (Hannas hund). Vad har hänt med Chico?

  Tacksam för svar.

  //Alisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.