Härlig lördag!

God morgon! 

Är det inte en underbar dag idag? Sitter här framför datorn och laddar med en Bod-e burn i handen. Om en liten stund ska jag städa i lägenheten eftersom mina föräldrar kommer på besök i kväll. Det är första gången jag får besök av dem hemma hos mig på tre år. De bor nämligen i Jönköping och det är vanligare att jag åker ner än att de kommer upp. Innan dess ska jag in till stan och säga hej en snabbis till Hannah som jobbar och sedan ska jag träffa en tjejkompis som jobbar på en skönhetssalong för att diskutera ett eventuellt samarbete framöver. Efter det bär det vidare mot söder där jag ska fotograferas i mitt nya linne som släpps inom kort. Efter fotograferingen ska jag möta upp en kille i mitt Vemma team för att hjälpa honom att hålla en produkt- och verksamhetspresentation för en vän. Som jag sagt förut, det är det som är styrkan i Vemma att alla hjälper varandra. Jag finns tillgänglig för alla som vill ha min hjälp.

På tal om Vemma, eftersom mina föräldrar kommer var jag tvungen att tacka nej till att följa med ner till Gränna idag. Där kommer det att vara teambuilding, utbildning och annat kul med teamet från Stockholm men även folk från Jönköping, Borås och Göteborg. Jag älskar sådana dagar men den här gången fick jag stå över. Snart blir det Göteborg så jag får spara mig till dess.

Här är bilder som min vän Jiman precis lagt upp på instagram

b2dad140281c11e380ad22000a1fbe2f_7ebef4ac0281b11e39caa22000a1f96f6_7

Eftersom många som läser min blogg både dricker och jobbar med Vemma bad jag Magdalena Rec i mitt team att gästblogga om dagen så ni kan läsa mer om det i morgon.

Nu ska jag diska! Ses sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.