Läsarfråga

fraga

Hej, du är inte den enda som undrat det. Mitt svar på din fråga är ja. Nu har jag flickvän men om jag vore singel så skulle det inte göra något om hon inte var supervältränad eller hänger på gymmet 24/7. Jag har aldrig gillat smala (spinkiga) tjejer utan föredrar kvinnliga former och då gör det inget med några extrakilon. En lite mer överviktig tjej skulle jag kanske inte falla för lika lätt eftersom jag undermedvetet skulle förknippa det med en ohälsosam livsstil vilket inte matchar min egen. Man kan säga att det har med första intrycket att göra. Skulle exempelvis Hannah gå upp några kilon gör det så klart ingenting utan jag skulle finnas där för henne om hon vill gå ner dem igen. Jag vill leva med någon som gillar att träna och äta nyttigt men som inte har det som yrke som jag. Jag behöver kontrasten när jag kommer hem och kunna släppa jobbet. Slutligen är det positivt om tjejen i fråga är trygg i sig själv. En vältränad osäker tjej kan vara svårare att leva med än en otränad tjej som har superbra självkänsla och självförtroende. Det är alltså många faktorer som spelar roll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.