På besök hos Magdalena Graaf

magdalena_graaf_hannah

Ikväll var vi förbi Magdalena Graaf en stund och hälsade på. Som ni förstår blev det en del snack om småbarn men även om dieter och träning. Magdalena har precis börjat med 5:2 dieten och trivs bra med det. Hennes mål är att gå ner de sista kilona och tighta till kroppen ytterligare. Inte för att det egentligen behövs men jag vet att vi alla har våra detaljer man vill fixa till. Oftast detaljer som ingen annan lägger märke till. Känner ni igen er? En liten detalj som jag märkt många kvinnor vill få bort är den lilla skinnfliken som bildas mellan träningslinnet och armhålan. En man skulle aldrig någonsin få för sig att tycka det ser konstigt eller fult ut. Det är helt och hållet en dumhet som ni fått för er att försöka få bort. Det är skinn som flikar sig när armen är intill kroppen så det är inte så mycket att göra åt saken mer än att acceptera läget.

magdalena_graaf_midja

Jag passade på att mäta Maggan. Vi har nu mått från 2011 och fram till idag vilket är kul att jämföra med. Resultatet? Maggan är mindre än på länge och har goda chanser att slutligen bli helt nöjd med sin kropp.

magdalena_graaf_vemma_bodeburn

För att få bort det sista fettet och hjälpa en bit på traven med dieten försåg jag henne med Bod-e Burn. Den blev genast en hit på hennes instagram vilket är jättekul då jag själv druckit den i ett par månader med goda resultat.

hannah_ahlens

På väg hem fick Hannah annorlunda cravings. Hon var sugen på att… ”shoppa” … tror inte der beror på hennes graviditet utan snarare på att det varit löning och att hon älskar att köpa saker till hemmet. Det blev nya påslakan+örngott och ett par handdukar från Åhlens. Själv funderade jag mest på vad vi skulle äta när vi kom hem…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.