Radioinspelning med Cissi Wallin och Anitha Schulman

Idag var jag i MTG huset för att spela in ett radioprogram tillsammans med Cissi Wallin och Anitha Schulman. Det var inte lätt att ta sig dit ska jag säga er. Taxin hämtade mig i tid men eftersom man måste åka genom stan så fastnade vi halvvägs på grund av Obama. Där stod vi mitt i city utan någon möjlighet att ta oss över broar, i tunnlar eller liknande. Efter att ha försökt ta sig ut i en halvtimme gav chauffören upp och sa att jag borde ta pendeln för att komma fram till ringvägen över huvud taget. Jag hoppade av och promenerade bort till centralstationen. När jag väl var på perrongen visade det sig att pendeltågen stod still för tillfället just på grund av att Obama var ute och åkte i sin bil. Det tog mig en timme att ta mig från vasastan till södermalm. I vanliga fall hade man kört till Nyköping på den tiden. Dessutom kostade det 300 kr men det stod MTG för som tur var.

b1c92528160a11e3b4c422000aeb2179_76f969406161911e390de22000a1f97ef_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.