Vaknade till doften av nybakat bröd

6e4bd7ea12fa11e3829f22000ae9027d_7

Jag dööör! Vaknade till doften av nybakat bröd. Hannah har bakat två filmjölkslimpor med lingon. Im in heaven!

Ni bara måååste smaka det! Kom ihåg, inget hon bakar är diet-mat så var beredda på kolhydrater haha.

15 dl Rågsikt
1/2 tsk salt
4 tsk bikarbonat 
2,5 dl lingonsylt
1 dl sirap
6 dl filmjölk
Ugn 175 grader, blanda alla torra ingredienser först, och sedan resten. Blanda ihop snabbt. 
Lägg smeten i två smorda avlånga formar och grädda längst ner i ugnen i ca 60 min

2 pingar

  1. […] Det är tydligen inte bara jag som tycker att det är det godaste brödet jag ätit. Är det någon av er bloggläsare som bakat det? Receptet hittar ni ett par inlägg ner eller om ni klickar här. […]

  2. […] Det är tydligen inte bara jag som tycker att det är det godaste brödet jag ätit. Är det någon av er bloggläsare som bakat det? Receptet hittar ni ett par inlägg ner eller om ni klickar här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.