Veckan har börjat! Baaam!

85242ff01ef111e3a7f322000a1f9a55_7

Körde ännu ett helkroppspass idag. Nu börjar jag känna att jag är på G igen så i morgon blir det endast två muskelgrupper igen.

Före: proteindrink + verve bold
Efter: 50g kolhydrater + 50g protein i proteindrink.

blogglasare

Idag var min bloggläsare Sofie Persson på besök i Stockholm och passade på att komma till Delta Gym för att säga hej och provträna i gymmet. Jag visade henne runt och hon tog ett foto på oss till sin facebook. Riktigt kul att få träffa er som följer mig varje dag i bloggen, instagram och på facebook!

 

1 kommentar

    • Fanny17 september, 2013 kl. 11:56
    • Svara

    Hej!

    Skulle du rekommendera Grönt kaffeextrakt som kosttillskott för viktminskning? Har du provat det eller känner du någon?

    Hälsningar Fanny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.