Vemma presentation i Stockholm på söndag

”Vemma gör det möjligt för ungdomar att starta sin egen verksamhet och avgöra sin egen inkomst. Den här verksamhetens sociala tillvägagångssätt gör det enklare att bjuda in nya människor genom att helt enkelt använda sociala nätverk och mobilappen. Det är en möjlighet att faktiskt få chansen till att leva livet som du vill leva och att förverkliga dina drömmar”
– Frederico Aronius, 27 år, Göteborg

På söndag kl 16 är det en presentation av Vemma som jag jobbar med här i Stockholm där alla som vill veta mer om företaget eller produkterna är välkomna att lyssna. Det är ett helt gäng som har kontaktat mig och vill följa med för att ta del av informationen och eventuellt jobba med mig i mitt team. Jag tänkte höra ifall några av er bloggläsare är sugna på att följa med.

Min uppgift är att hjälpa unga drivna tjejer och killar att jobba med Vemma vid sidan om sina studier eller arbete för att utvecklas i sin yrkeskarriär. De som väljer att jobba med oss kommer att ha möjlighet att jobba med hälsoprodukter, utbildas inom företaget, ta ansvar över sin egen verksamhet, hålla presentationer/föreläsningar/utbildningar om så önskas, ordna event, home-partyn, jobba med sociala medier och mycket mer. Under tiden är det konvent i bland annat Wien, Göteborg och Las Vegas som alla som vill deltar i.

Det finns inom Vemma något som kallas för #YPR. Det står för young people revolution. Unga människor över hela världen arbetar med Vemma och har en chans att bygga något stort oavsett bakgrund, utbildning och annat som annars gör det svårt att göra karriär. I USA är det väldigt många skolungdomar som engagerar sig i företaget och de uppmanas dessutom av sina lärare. De som lägger ner energi har i vissa fall blivit ekonomiskt oberoende i så ung ålder som 20-23 år. Det är praktiskt möjligt men i första hand fokuerar jag på att hjälpa folk att kunna tjäna ett par tusenlappar extra per månad att öka livskvaliteten med eller kanske kunna plugga utan att ta studielån.

Här är en video som Vemmas VD BK Boreyko spelat in där han intervjuar två amerikanska killar som arbetat med Vemma i snart fem månader. Det är ingen skillnad från oss i Sverige förutom att  vi är där de var för ett par år sedan i utvecklingen, nämligen precis vid momentum då det kommer att slå igenom stort.


Vill ni veta mer är ni som sagt välkomna att följa med på presentationen med mig i Slussen på söndag. Skicka bara ett mail så bestämmer vi vart vi ska ses. philip@lailani.se

Läs gärna 2013 års rapport om den ökade ungdomsarbetslösheten i Europa genom att klicka på bilden nedan. Där kan ni även läsa mer om hur Vemma är ett alternativ för att bryta trenden.

raportYU

Bilderna nedan är från Europakonventet i München för två veckor sedan.

vemma1vemma2vemma3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.