Viktkoll

e9ba05481fbe11e3af3c22000aa80233_7

Jag var tvungen att stämma av vikten idag och den visade glädjande besked. Jag har inte svullar som jag gjorde tidigare och håller vikten ändå. Jag är en av de få som går ner i vikt om jag inte ”går in för” att äta så mycket som möjligt. I-lands problem kan tyckas men det gäller mina muskler med. De vill gärna vara spinkiga så jag måste träna så mycket det bara går och stoppa i mig mat så fort jag får möjlighet för att ta min kropp i rätt riktning.

kalas

På kvällen hade Hannahs syster Martina kalas hemma hos sig. Det var familjemedlemmar som bjudits in och det bjöds på massor av tårta, kakor och annat gott. Jag som inte ätit middag passade på att trycka i mig ett par tusen kalorier. Det är ju en bit hem från Högdalen och jag vill inte bli hungrig på vägen haha.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Blev inget träningspass då tiden inte fanns men det tar jag igen kommande dagar. Nu är klockan 00:38 och vi har precis kollat på bästa programmet just nu, Modern family. Jag ska dricka en proteindrink och stoppa i mig några omega 3, sedan blir det att sova. Klockan ställer jag på 11 så jag får sova ut ordentligt. Efter en halv vecka är det viktigt att få sin sömn så man klarar av resten av dagarna haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.