Äntligen helg! Den kommer att bli grym!

Sådärja då är det fredag igen! Jag tog lite sovmorgon idag och tillbringade tiden fram till lunch i sängen med datorn i knät. Har en hel del att styra upp inför helgen så vad passar inte bättre än att börja den i lugn och ro med en Bod-e Burn i handen. Eftersom den är kraftigt uppiggande är det inte lätt att stanna kvar i liggande position så nu har jag efter att ha diskat lite satt mig med datorn vid matbordet istället. Musiken pumpar och jag känner att det kommer att bli en fortsatt bra dag med träning, jobb och en social tillställning senare ikväll med min vän Jiman.

På tal om Jiman, han precis som jag arbetar med Vemma (hans framgång är otrolig) och är på väg upp till Stockholm från Jönköping för att hjälpa mig att utbilda, peppa och driva vårt team vidare till nivåer som ingen trodde var möjligt.

jiman_verve_bold

Jag vill därför passa på att höra med er läsare om någon av er har lust att träffa oss i morgon för att höra mer om produkterna och verksamheten. Tag chansen att investera i din hälsa eller kanske jobba med oss och ta del av vår livsstil och gemenskap. Det spelar ingen roll om du är ung (minst 18 år) eller gammal, kvinna eller man, alla är välkomna. Maila mig så bestämmer vi tid och plats. Lättast blir någonstans i stan.

För er som inte kan i morgon är det dags för en större presentation i Slussen på söndag klockan 17.00. Det börjar med genomgång av det ni behöver veta och för er som vill stanna kvar kommer några av de mest framgångsrika ha en utbildning för de som vill starta igång eller nyligen börjat.

För en månad sedan kom det 40 personer, för två veckor sedan 150 st och fyllde lokalen. Hör av er så snart ni kan om ni vill ha en garanterad plats. (philip@lailani.se) Det är givetvis gratis och är helt förutsättningslöst så ta chansen och kom och lyssna.

f7c000c0323311e399e222000aeb43c4_7

Slutligen ville jag bara publicera en liten teaser. Vemma håller på att utveckla en drickfärdig variant av Bod-e måltidsersättarna som idag finns som pulver i enkilosförpackningar. De kommer att innehålla 25-30 gram protein, vitaminer, mineraler, mangostan, aloe vera, grönt te, nyttiga fetter, fibrer och bra kolhydrater i lagom mängd för att gynna viktnedgång. Vemma är ett företag som håller på att ta över stora marknadsandelar så framtiden ser väldigt ljus ut. Ni minns väl även det nyttiga istet och iskaffen som är på gång. Förutom hälften av budgeten som läggs på oss som arbetar med Vemma satsas det enormt mycket pengar på att forska och utveckla nya hälsosamma produkter som efterfrågas av kunderna.

Vi ses i helgen!

ps. Bor ni inte i Stockholm är ni lika välkomna att vara med och arbeta med Vemma. Mitt team har nu expanderat till Gotland, Karlskrona, Jönköping och Linköping. Fler städer är på gång så varför inte vara representant i din stad?

1 kommentar

    • Wickan12 oktober, 2013 kl. 09:42
    • Svara

    Gävle??:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.