Bästa frukosten en lördag

 

Jag vaknade till något som doftade som en blandning mellan himmelen och ren kärlek idag. Jag tittade åt sidan i sängen och insåg att Hannah kanske hade med det att göra, hon låg nämligen inte kvar bredvid mig. Jag promenerade ut i köket och fick syn på något som verkligen såg ut som att vara guds gåva till mänskligheten. Hannah stod nämligen och bakade smördeg med marabou och nutella. Lovely saturday!
Jag tror inte ni förstår hur underbart goda de var haha.

fd84a08122db511e39a6e22000a1fab27_8

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • marias5 oktober, 2013 kl. 21:29
  • Svara

  Ursäkta men en person som verkligen ÄLSKAR sin hund lämnar aldrig över sin hund till sitt ex, ger aldrig upp sin del av vårdnaden! Om det nu är svårt för Hannah att ha två hundar när hon är mammaledig så får man lösa det. Med hjälp av familj, vänner, hjälp av DIG. Har väldigt svårt att tro att du bryr dig om din hund… Usch har alltid sett upp till dig men nu kommer jag nog aldrig läsa din blogg mer.

 1. Ursäkta? Vi skaffade hunden tillsammans. Han är allt hon har idag och Chico trivs väldigt bra att vara med henne – och varför skulle du sluta läsa min blogg för att jag väljer att han ska vara hos henne en tunnelbanestation ifrån mig med möjlighet för mig att träffa honom när jag vill istället för att han ska vara hemma med Hannah, Theo och vår bebis när jag är iväg och jobbar hela dagarna. Jag blir bara upprörd av din kommentar… suck

  • marias5 oktober, 2013 kl. 22:36
  • Svara

  Att du ens svarar så detaljerat visar att du tar åt dig av det jag skrev. Står fast vid att jag tycker det är fult att ge upp sin del av vårdnaden bara för att man skaffar bebis.

   • Elin6 oktober, 2013 kl. 21:01
   • Svara

   Alltså, du tror inte att Jennifer älskar hunden också?! Så om två personer som har hund gör slut så ska de ägna resten av livet åt att bråka om vem som ska ha hunden för att ingen av de ska ”ge upp sin del av vårdnaden”?! Hur går det ihop menar du? Tänk logiskt, snälla du.

   Att du blir så upprörd över detta ser jag som allvarligt, du måste ha någon psykisk störning.

 2. Nutella och smördeg = mums!
  Vore tacksam om ni delar med er av receptet!

  Din blogg är bäst och du är en grym inspirationskälla och förebild för många! :)

  • Marie7 oktober, 2013 kl. 13:27
  • Svara

  Hahaha vilket knäppt inlägg om hunden, Marias tack för ett gott skratt upphör aldrig att förvånas över hur många knäppa människor det finns. Tror att hunden har det väldigt bra hos både Philips ex och hos Philip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.