Färdig i New York för den här gången

4a8d8ef43cb011e3ad2b22000ae80c6b_8

Inget gott varar för evigt. Dags att bege sig till flygplatsen för att åka hem till Stockholm igen.

Förresten, för er som undrar så är Miley Cyrus lika wierd i verkligheten som på TV. Med all fokus på sig från sina vänner dansade och hoppade hon på bordet på en nattklubb i tisdags. Ingen pratade med varandra, alla höll blicken beundrandes upp mot henne och hon njöt av att vara i centrum under hela kvällen. Precis vad jag förväntat mig av henne.

f49e03ec3cc411e3845f22000a9f3c3e_8

På flyget passade jag på att njuta ordentligt med käk och film. Det är så sällan jag bara kopplar av utan något internet, mobil eller annat som annars stör. Dessutom hade jag lediga platser runt mig så jag kunde bre ut mig en aning när det var dags att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.