Första passet efter en kort träningspaus

54fda23e400c11e3850822000a1f911c_8

Efter ett kortare träningsuppehåll körde jag idag ett helkroppspass för att komma igång igen. Före passet drack jag en Verve Bold och efteråt drack jag en Bod•e måltidsersättare i pulverform som jag blandade med vatten i Hannahs rosa shaker. Mina egna shakers glömmer jag att diska så de stinker död råtta och är bara att kasta)

Efter att ha slarvat ett tag ska jag nu börja med kreatin igen och öka proteinintaget till minst 200 g per dag men helst 300 g. Till min hjälp har jag två Bod•e burn som ger 40 g tillsammans och utöver det ska jag dricka tre proteindrinkar med 40 g protein vardera vid sidan om den vanliga kosten. Till middag åt vi lax med ris och innan läggdags en proteindrink med kaseinprotein tillsammans med mina ZMA och ytterligare en dos kreatin för att boosta kroppen ordentligt nu i början av perioden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.