Första ultraljudet v.14

Idag var det dags för första ultraljudet för att se att allt stod rätt till där inne i Hannahs mage. Jag kan säga att vi var rätt nervösa och pirriga inför besöket. Man vet ju aldrig helt säkert vad som händer där inne innan man sett med egna ögon. Det kan lika gärna vara tvillingar.

ultra1

Så vitt man kunde se så var det en frisk och energisk liten kille eller tjej där inne. (Se videoklippet ovan) Tyvärr gick det inte se könet idag men det ska vi ta reda på om fyra veckor. Att bara få se att det är något litet som rör sig där inne var så otroligt stort. Jag kan fortfarande knappt tro att det är på riktigt. Ni som varit med om det vet vad jag menar.

Vi fick förresten reda på att vi räknat fel på ett par dagar. Beräknat födelsedatum är 7 April och det gör att Hannah nu är i vecka 14 sedan onsdag och inte i morgon. Med andra ord börjar varje ny vecka nu på onsdagar och inte lördagar. Jag ser fram emot nästa onsdag då det är dags för vecka 15! (så tänker man alla veckor haha)

ultra2

För att fira det glädjande beskedet gick vi direkt och köpte en lite body till bebisen. Hur söt är inte den på en skala. :)

ultra3

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Åh! Mys!
  Glöm inte bort att jag vill fotografera Hannah sedan när hon är en rund och go badboll :-) Om det går bra för fröken förstås ;-)
  Helst innan också!

  • Veronica5 oktober, 2013 kl. 13:16
  • Svara

  Aaaww, vilken liten sötis. Jag önskar er all lycka!

  • Hannah5 oktober, 2013 kl. 14:48
  • Svara

  Det får du gärna göra Emelie :) kram!

  • Åsa5 oktober, 2013 kl. 21:55
  • Svara

  ”Hen” ser ju helt perfekt ut! GRATTIS!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.