Framme i New York

20131021-023234.jpg

Efter en lång men smidig flygresa är jag äntligen framme i New York. Det blev en taxi från flygplatsen in till Manhattan för att lämna av väskan på hotellet. Vad jag gör här kan jag inte gå in på i detalj just nu men ni kommer att få reda på mer och mer allt eftersom.
Efter att ha tagit en dusch och bytt om blev det en promenad för att få igång kroppen igen och sedan middag. Ribs… Som jag längtat efter ribs :)

20131021-021455.jpg

Det kändes efter några timmar att jag varit vaken ett bra tag och dessutom bara fått fyra timmar sömn innan dess. En Verve Bold fixade det och sedan var jag på G igen.

20131021-021911.jpg

Kan ni fatta lyckan när jag hittade ett stånd som säljer friterade oreos. Ett plus ett blir tre i det här fallet. Gudomligt gott. Två sådana sedan kände jag mitt behov av sötsaker på Manhattan mättat ett tag.

20131021-022126.jpg

Jag köpte lite bebiskläder i Disneybutiken på times square. Ovan ser ni ett set av dem. Kan det bli sötare?! Ska bli kul att få visa allt för Hannah när jag kommer hem.

20131021-022331.jpg

Man vänjer sig aldrig vid alla ljus på times square. Det är verkligen den del av Manhattan som verkligen aldrig sover. Skönt att de flesta känner sig trygga eftersom det står tre poliser i varje gathörn. Det gör att alla kan slappna av och njuta av omgivningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.