Måndagens träning

gymmet

Idag blev det enbart ett tricepspass men det var inte fy skam det. Dips, tricepspressar, scullcrusher och andra sköna övningar stod på schemat. Före passet drack jag en Bod-e Burn med 20 gram protein i och efteråt en proteinmjölk med 26 gram protein.

Ikväll blev det en underbar spaghetti med köttfärssås som Hannah tillagade medan jag tog en promenad med hunden. Nu sitter jag och gör det sista med datorn innan det är dags att sjunka ner i soffan en stund efter en lång produktiv dag. Vi har flera nya i vårt Vemmateam bara idag och mycket mer som komma skall kommande dagar så jag behöver all vila jag kan få.

Jag tycker förresten att ni ska klicka in i min klient Sofias blogg som ni hittar här http://hifpajas.blogspot.se/ Hon är otroligt duktig och kommer alltid en bra stund före våra pass för att värma upp och stannar ibland kvar och ror 3000-5000 m efter att vi är färdiga trots att hon är helt slut i kroppen. Hon tappade 40 cm runt om på kroppen bara efter ett par veckor och har blivit väldigt mycket starkare och mer uthållig på rekordtid. Heja heja Sofia!

Titta vad jag fick av henne på kanelbullens dag. Jag har världens bästa jobb som får bidra med så mycket i mina klienters liv.

bulle

 

Förresten, i morgon ska vi på besök nummer två hos barnmorskan. Så spännande! Allt som har med bebisen att göra nu är hur kul som helst!

1 kommentar

  1. Hoppas bullen var god. :) Det var dock inget extra protein i den …….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.