Möten och träning idag

Söndagar är allt annat än vilodagar för mig. Idag var det Vemma som gällde och jag hade bokat in ett möte med Sai Man och James som har en vän som vill veta mer om verksamheten. Vi satte oss på Coffehouse på Odenplan och gick igenom allt ifrån produkt till affärsplan. Sai Man och James är relativt nya i verksamheten så de ville se hur jag håller ett sådant möte. Det gör vi som jobbat med det lite längre alltid åt de nya. Man ska aldrig behöva presentera något själv innan man är helt säker på allt.

Vad vi inte visste var att Karin, Jesper och Maggan i mitt team var där med två stycken de med. Vi passade på att sätta oss och gå igenom kommande vecka efter våra presentationer. Det är sjukt många personer inbokade kommande vecka i mitt team så jag skulle tippa på att hela teamet kommer att fördubblas. När vi alla åker till Las Vegas i vår kommer det till skillnad från München då vi fyllde ett halvt plan behövas flera plan för att flyga över alla som jobbar med oss.

Jag känner nu att genom att ha utbildat nyckelpersonerna i mitt team att bli egna ledare fått dem att ta allt större ansvar och på så sätt minskar belastningen för mig på det hållet och jag kan lägga fokus på att hjälpa andra att nå dit. Att få se alla utvecklas, blomstra upp, känna att de kan påverka sin egen ekonomi, lära känna alla nya människor betyder otroligt mycket för mig. Jag har alltid älskat att coacha andra och hjälpa dem nå framgång om det så gäller träning, hälsa eller arbete.

145237de2e9d11e3be9222000ab5bc78_8

 

Efter att vi planerat färdigt veckan promenderade jag, Maggan, Sai Man och James bort till Nordic Wellness för att köra ett rygg och axelpass. Utan att nämna något plockade alla automatiskt upp varsin Bod-e burn ur väskan och hällde i oss. Grym energi inför ett grymt söndagspass som komma skall.

Vi bestämde att jag skulle köra det jag planerat och de andra hakade på. Jag fick lära dem min berömda övning 8:an som ni säkert känner till. Den är riktigt skön för axlarna som avslut på passet. Eftersom jag inte ätit på tre timmar hällde jag i mig en drink med 50 g protein och 50 g kolhydrater medan vi körde.

bde17f982ea811e3bc9d22000a1fbcb9_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.