Mycket bebissnack i kväll

3613687c35d511e39b1122000ae901a3_8

Idag var jag och Hannah på besök hos våra vänner Jonas och Hanna som fick en liten dotter i somras. Vet inte om jag berättade det tidigare men jag har inte jättestor erfarenhet av bebisar. Kan inte minnas sist jag kom i kontakt med ett barn eller bebis för den delen sist. Jag är säker på att det kommer att gå hur bra som helst till slut och jag försöker snappa upp så mycket jag kan fram till dess. Som tur är har Hannah mycket erfarenhet av bebisar eftersom nästan alla hennes vänner redan är mammor och hon redan nu läst allt som finns att läsa om att skaffa barn. Jag lyssnar helt enkelt på henne så kommer allt att lösa sig.

Vi har kikat runt lite smått på vagnar och tror att vi har bestämt oss för vilken det blir. Den heter Stokke Crusi och känns som en stabil vagn i lagom höjd för båda då jag är ganska lång.

Stokke-duo-Crusi-blue-navy-big

Någon av er läsare som har erfarenhet av den eller om ni kanske har någon annan ni rekommenderar?

 

 

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Ja, och sedan får man ju ha i bakhuvudet att inget barn är detsamma :-) Det som fungerar för er lilla knodd kanske har varit katastrof på Hannahs närmsta väns knodd. Så man får pussla, luska och pyssla så att det blir rätt :-)

  Men jag tror att ni kommer fixa det här galant och jag tror att du kommer bli en suverän pappa!

  • Lovisa16 oktober, 2013 kl. 12:38
  • Svara

  Men du Philip, de dära barnvagnarna ser lite ut som att man är ute och kör en kontorstol..

  • PA16 oktober, 2013 kl. 15:28
  • Svara

  Länken kanske inte var den bästa. Men det heter iaf Bugaboo Cameleon….

  • JN16 oktober, 2013 kl. 19:40
  • Svara

  Hej Philip! Tränar du någonsin ”ren” konditionsträning? Man blir såklart anfådd av styrketräning men syftar mer på löpning, crosstrainer eller liknande? Tänker bara att det skulle vara tungt att springa med alla muskler du har :)

  • Johanna17 oktober, 2013 kl. 11:03
  • Svara

  Jag kan tipsa om två snygga vagnar. Den ena heter Icandy och den andra Joolz

 2. Jag tycker att Bugaboo vagnar är bra och prisvärda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.