Och där gick man upp ett kilo till…

91aaa52e31ed11e38b1d22000ae91391_8

Kära läsare, om man lever med en tjej som älskar att mata sin kille och dessutom är gravid är det inte alltid lätt att behålla sitt sexpack. Vad gör man när man går ut i köket och får syn på den här plåten en sen torsdagkväll. Jag skyller på sverige bakar, tårtkampen och allt vad det nu heter som inspirerar henne. Hannah ligger där i soffan och får så många dumma idéer, haha.

Jag är glad att jag tränar så pass mycket jag gör för annars skulle jag rulla fram vid det här laget.

Nu vill jag ge Hannah en utmaning. Jag vill att ni hjälper mig att komma på ett ultimat recept för maximal viktuppgång. Det ska helst involvera nutella, daim, dumle, polly eller andra sötsaker och kaloriinnehållet eller fettet är inget ni behöver snåla med. Ni bestämmer och hon bakar.

 

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karinna11 oktober, 2013 kl. 09:31
  • Svara

  jag har flera!! men annars gå in på Leilas hemsida. Hon snålar inte på något!

  • Tine11 oktober, 2013 kl. 09:39
  • Svara

  Borde du verkligen äta mer onyttigheter med tanke på att du knappt tog dig upp från golvet igår!? Hahaha.. Om du ändå vill göra det så är Rocky road väldigt bra tjockis godis, innehåller typ choklad, dumle, jordnötter, pistagenötter och marsmallows

  1. Hahaha min kropp fick en smärre chock av min nya kroppsvikt. Balanserade kilona lite fel vettu. Haha. Yes det är bra grejer det.

  • Sara11 oktober, 2013 kl. 10:31
  • Svara

  Panncakes gjord med fet grädde 40%, serveras med nutella, Ben and Jerry, och hackade dumlekolor som du strör över härligheten, drick ”fet” iskall mjölk till, muuuums….

  • m11 oktober, 2013 kl. 23:14
  • Svara

  Kladdkaka med dubbelt så mycket smör, överdrag; toscaglasyr blandat med mycket kokos och avsluta med nutella på toppen
  –>dröm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.