Onsdagen blev träningsfri men produktiv

Härliga onsdag! Det har inte hänt jättemycket idag mer än att jag jobbat på gymmet och haft ett par telefonmöten med mina medarbetare i Vemma.

Ni vet Sofia som jag länkade till igår. Vi hade ett pass idag och jag slutar aldrig förvånas över hennes utveckling. Från att han slängt och viftat upp stänger och hantlar har hon nu lyckats utveckla riktigt bra träningsteknik. Hon arbetar med muskeln under hela rörelsen och hennes kropp börjar fatta vad som är på gång. För varje vecka blir hon smalare och smalare och musklerna blir starkare och starkare. Eftersom hon fyllde år igår gav jag en PT-present till henne efter passet, nämligen ett kilo proteinpulver. Här blir det ingen tårta eller kakor, bara protein haha.

Dagens vemmauppdatering blir att jag som sagt haft en del planering med personer i mitt team och hjälpt dem att utvecklas för att bli bättre på vad de gör.

394ad780313111e3bacd22000a9e08df_8

En kille i mitt team som började arbeta med Vemma för någon vecka sedan berättade om verksamheten för tre vänner och de alla gillade vad de hörde så de startade igång själva. Eftersom de gjorde det under en sjudagasperiod belönar Vemma honom för gott arbete med 2600 kr i bonus. Sådan lyx är det inte många som får på sitt arbete. Ni undrar kanske varför det är så men det är fullt möjligt när ett företag väljer att lägga annonspengarna på medarbetarna istället eftersom de sprider ett budskap bättre än traditionell reklam som tidningar, tv och radio.

På tal om Vemma, idag höll några av mina vänner en presentation av verksamheten i Jönköping. Alla som ville fick komma och lyssna. Kan ni gissa att intresset var stort. Lokalen räckte inte till och de som kom sen fick lov att komma nästa gång istället.

e897e6b2312511e3876222000a9f0a1b_7

Min vän Jiman som jag lånade bilden ovan ifrån började med att berätta om de prisbelönta produkterna som slagit igenom stort i Sverige senaste veckorna och sedan följde de andra upp med bussinessmodellen och vidare utbildning för alla nya samt de som är sugna på att starta igång själva. Ni kan följa Jiman på instagram om ni vill: http://instagram.com/jimmideee (@JIMMIDEEE)

Som tidigare ser ni på bilderna att man vet att det är vemma presentation på G när bmw bilarna står uppradade utanför. Det är inget konstigare än att när man jobbat 3-6 månader beroende på hur duktig man är och uppfyller vissa krav så betalar Vemma cirka 4000 kr i månaden för att leasa en bil. Det får man betalt så länge man arbetar med Vemma och inte pausar sin verksamhet. Vemmas tanke är att de ska stå för den sämsta investering man kan göra, nämligen sin bil och vem vill inte ha den betald av chefen :)

Nä nu ska jag slänga iväg lite mail och förbereda inför en väldigt häftig grej som händer nästa vecka. Jag får tyvärr inte berätta nu eftersom jag fick reda på det igår men ni lär märka när det är dags. Lääängtar!!

1 kommentar

  1. Ja Sofia är jätteduktig o hon gillar din träning starkt, efter gårdagens (onsdagens) träning kom hon hem helt slut i ben o kropp…
    Det enda hon är svår med är godissuget, hur ska hon få bort det??

    Du är o förblir nog hennes idol länge. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.