Teambuilding med Vemma i Gränna

Härom dagen berättade jag att ett par stycken från mitt Vemma-team skulle ner till Gränna för teambuilding men att jag inte kunde följa med för att mina föräldrar var på besök. Jag bad en tjej som heter Magdalena Rec att gästblogga om dagen eftersom många av er som läser min blogg både dricker produkterna och arbetar med Vemma. Här är hennes sammanfattning av dagen.

magdalena_recPå lördag morgon satte vi oss i bilen för att bege oss från Stockholm till Gränna för en helg med teambuildning och andra roliga aktiviteter med Vemma. Normalt sett skulle nog en stor del i vår ålder vara ute och supa och festa en vanlig helg som denna men nu var vi ett fyrtiotal personer som åkt från Sveriges alla håll och kanter bara för att få vara på plats och få ta del av denna underbara gemenskap som Vemma innebär.

Väl på plats fick vi riktigt bra föreläsningar om hur man driver sin egen business och hur man vidareutvecklar den genom att hjälpa andra lyckas. Vi fick även lära oss hur man fortsätter att utveckla sig själv som person, hur man utvecklas i grupp och så mycket annat som man inte får på många andra arbetsplatser eller utbildningar.

Många som följde med har nyligen börjat med Vemma och för dem är det värt otroligt mycket att få en kanonstart som denna.

b5b018c0294e11e3a32722000aa800c4_7

Under dessa dagar har jag knutit kontakter för livet, lärt mig otroligt mycket om både mig själv och andra. Det är en obeskrivligt fin känsla att vara en del av Vemma, något som måste upplevas för att kunna förstå. Så mycket positiva och glada människor eftersom vi alla är på jobbet för att man vill och inte för att man måste.

Alla är välkomna oavsett etnicitet eller bakgrund och det spelar ingen roll vad du har gjort innan. Här får man växa som individ och som grupp. Det som binder oss samman är att vi alla jobbar mot våra drömmar och mål och vi når dit genom att hjälpa andra med sina drömmar. Efter en grymt rolig, spännande och lärorik helg lämnade jag Gränna med ännu en bild av att vi faktiskt är en del av det grymmaste företaget jag någonsin sett. För det man får av Vemma får är det inte många som får i sina arbeten.

Jag avslutar med ett av mina favoritcitat: ”When it is fun, it is not work”

Kram på er!
/Magdalena Rec

da96806428d811e3847422000aa805a7_7965deb18285011e3a74422000a1ddb8e_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.