Train insane or remain the same

87e63240303711e3beb722000a9f3ce2_8

Hittade en bild på mig som är tagen för tre år sedan. Det var för 22 kilo sedan haha. De flesta kilona har jag dock gått upp de senaste nio månaderna. Train insane och remain the same.

 

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Frida8 oktober, 2013 kl. 23:50
  • Svara

  Hejsan! Jag tänkte fråga dig hur man får bort fettet mellan låren? Vissa säger att man ska springa/powerwalka mycket och inte träna musklerna. Medan andra säger att man ska träna musklerna? Skulle vara skönt med ett svar ifrån någon som verkligen vet! Jag har nästan inget fett på kroppen men det börja komma lite mellan låren. Tacksam för svar!! :)

  1. Det går tyvärr inte att punktförbränna utan kroppen väljer själv var fettet ska försvinna. Det kan hända att det är din sista depå som kommer att minska och att det kommer att krävas mkt att ta sig dit. Att äta bra och röra på sig är en bra kombination. Tränar du musklerna samtidigt skyndar du på processen och benen blir snyggare. Skulle det vara så att du aldrig får bort fettet trots dieter och träning så finns idag metoder utan ingrepp för att ta punktförbränna fett med hjälp av ultraljudsmaskiner etc. Inget jag är expert på men du kan säkert googla på det om det skulle vara aktuellt. Hur som helst önskar jag dig lycka till och egentligen skulle jag vilja att du accepterar hur du ser ut nu eftersom du verkar ha kommit i bra form redan men jag förstår att var och en har sina problemområden och vill kämpa för att fixa till dem, så kör hårt!

 1. De bilderna visar verkligen hur stora förändringar man kan göra så länge man har tålamod och vilja! Och att kortsiktiga dietplaner och träningsmål inte fungerar utan att en bra helhet är det viktiga!

 2. Jäklar! Kände nästan inte igen dig på första bilden!
  Grymt jobb! :D

  • Gustaf9 oktober, 2013 kl. 16:52
  • Svara

  Hej Philip.

  Jag har tränat på gym ca 1 år med helt ok resultat. I genomsnitt så blir det 5-7 pass i veckan. Det som jag funderar över är hur många repetioner varje set ska innehålla, målet med min träning är en kombination av styrka och volym. I början körde jag 8 repetioner och 3 set men har nu gått över till tyngre vikter, 6 repetioner och 3-4 set. Går det att säga något om vilket antal repetioner som bygger styrka respektive volym?

  Med vänlig hälsning, Gustaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.