Vemma ParTea snart i Sverige

aa82841e3a5c11e38f2922000a1fb347_8

ParTea är Vemmas nya dryck som inom kort även lanseras i Sverige. Den innehåller 40 mg koffein (hälften av vanliga Verve), organiskt grönt te och som de andra Verve även vitaminer, mineraler, Aloe Vera och mangostan. Dessutom inget sötningsmedel vilket är bra. Smaken är riktigt god och är åt det exotiska hållet.

2 kommentarer

    • Jenny23 oktober, 2013 kl. 21:25
    • Svara

    Vemmasekten är ingt att leka med om du vill bli betraktad som en normal människa. Antagligen är det lågt iq i samband med löften om guld och gröna skogar som får tillsynes normala människor att fullständigt tappa fotfästet. Dessutom är det väldigt störande att vemmasekten har förstört varenda ordspråk och talesätt som normala människor har hjälp av i svåra livssituationer, och andra sidan förstår jag ju att man behöver dessa ordspråk dagligen om man är medlem av Vemma!

    1. Säger du att man inte är normal om man är medlem i Vemma? Käften Jenny… Folk väljer vad dom vill vara del av. Dom är full medveten om att dom måste ändras om man ska lyckas inom Vemma. Kom inte säg saker som du inte vet, folk väljer Vemma för att göra nåt annat med livet. Vet inte vad du gör men du jobbar säkert med nåt jobb 9-5 ha så kul där och kom inte hit snacka skit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.