Alex Morton berättar hur man lyckas med Vemma

Alex Morton som vi träffade och festade med nere i München för någon månad sedan berättar i klippet ovan om de fantastiska möjligheterna med Vemma. Det som hänt i USA senaste åren händer nu i Sverige. Vi svenskar måste bara vänja oss vid att man inte behöver jobba med 8-17 jobb för att tjäna pengar. Framförallt behöver man ingen chef som säger åt en vad man ska göra, som dessutom tjänar de mesta pengarna och vägrar låta en ta dess plats (lära dig vad han eller hon kan) i den pyramidstruktur som det faktiskt är inom de flesta arbetsplatser. Det finns mängder av andra sätt och network marketing är ett av dem. Miljontals människor i världen över jobbar med sådana företag och vi tjänar mer än filmindustrin och musikbranschen – tillsammans. Titta på videon ovan och var inte rädd för att vidga dina vyer och prova på nya spännande sätt att arbeta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.