Andra deffdagen avklarad

Då är andra dagen av deffen avklarad. Idag kom huvudvärken och hungern som ett paket på posten. Jag har kissat massor eftersom kroppen verkar göra sig av med en massa vätska efter alla kolhydrater jag stoppade i mig dagligen. Vågen visade 1,3 kilo mindre idag så en kombination mellan mindre vätska och framförallt mindre mat i magen har gjort mig lite lättare redan.

Vad har jag då ätit idag?

Frukost: Arla Wellness naturell yoghurt med extra protein + skivad banan + kanel
Mellanmål: Bod-e burn
Lunch: Ris och kyckling med tomatsås
Mellanmål: 3 st finn crisp med kalkon (inget smör) och 50 g kallrökt lax
FÖRE TRÄNING: Bod-e burn
EFTER TRÄNING: 70 g ahlgrens bilar + 25 g proteindrink
Middag: Ris och kyckling med fettfri vitlöksås
Kvällsmat: Lättkesella + hallon + kanel
Innan jag somnar: 25 g kaseinprotein + 4 st omega 3

Dagens träning:

Muskelgrupper: Rygg + baksida lårGym: Delta Gym
Längd på passet: 40 min

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.