Då var måndagen över

Vilken mångsysslare jag varit idag.

Dagen började med en burk kesella och en Verve för att tillgodose kroppen proteiner och för att piggna till. Först på schemat stod målning av sovrummet. Vi började igår men jag kompletterade med ett andra lager färg idag. Nu är rummet ljus och på så sätt känns det mycket större. Förut så var det en mörkare färg nämligen och Hannah fick mig att för första gången i mitt liv faktiskt uppskatta vita väggar. Man kan ju göra så mycket med gardiner, påslakan, tavlor osv. berättade hon. Det låter ganska klokt faktiskt.

Efter målningen var det dags att träna ett par personer på gymmet. Det blev riktigt tuffa pass och alla var helnöjda efteråt. Tyvärr var jag färdig vid 21 och lovade att komma hem så vi kunde äta efteråt så det blev ingen egen träning. Jag körde ett par chins och sisådär 20-25 dips och promenerade hem.

Väl hemma har jag jobbat vidare med Vemma. Jag har hjälpt tre stycken att starta sina egna verksamheter, coachat två stycken via telefon och hjälpt några andra via nätet. Sjukt bra går det nu!

Förresten, ni minns kanske att jag gjorde ett IQ test för några veckor sedan? Det var ett omfattande test (utförs av psykologer) som tog 2,5 timmar att göra och kan förklaras som ett sådant test som mensa använder, men med ytterligare en del som innehöll ordförståelse, allmänbildning och liknande verbala saker. På det första (mensa-liknande testet) blev min IQ 120 (smartare än 91% av sveriges befolkning). När även den verbala delen räknades in så sjönk värdet en aning och jag blev då ”bara” smartare än 70% av svenskarna. Det var vad jag hade väntat mig. Jag är inte superbra på TP-spelet och har knappt läst några böcker så nu vet jag vad jag ska öva mer på. Det är skönt att veta att det som jag har svårt för faktiskt går att påverka. Det är precis sådant som Hannah är duktig på så vårt barn får bästa förutsättningarna haha.

Nu sitter jag här och har precis ätit pasta med kyckling och ska strax sova. Hannah sover redan efter en lång dag på jobbet och en långpromenad med hundarna. Det ser så skönt ut så jag funderar på att borsta tänderna redan nu och göra färdigt det jag hade planerat i morgon istället. I morgon har jag bara en TV inspelning inplanerad på eftermiddagen så det finns tid att göra lite småsaker som släpar fram till dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.