Dag fyra av deffen

Bra dag idag! Jag vaknade, drack en Bod-e burn och tog en promenad med Theo som vanligt. Det är så skönt att kunna vakna av sig själv när man känner för det. I dag var en sådan dag. Jag satte mobilen på ljudlös och sov ut för att känna mig ordentligt återhämtad. Det är extra viktigt när man tränar hårt och stressar kroppen med mindre kalorier än den vill ha.

När jag kom hem igen satte jag mig för att jobba framför datorn. Det är så mycket som ska fixas hela tiden så det tar aldrig slut. Tänk vad lätt det var innan datorerna fanns. Inga mail, inga sms, inget alls. Bara ett traditionellt jobb som man gick till och sedan gick hem för att umgås med familjen. Eller nja, jag ska inte klaga, jag hade tyckt det var jobbigt med efter ett tag. Jag gillar variation och valfrihet i livet.

Lunchen idag bestod av kyckling och ris. Till det blev det grönsaker och en liten klick pesto. Jag är inte benhård med fettnivån riktigt än. Jag har dragit ner en hel del på fettet men det dröjer några veckor innan jag tar bort det sista.

02faedb84d3411e3a2291296008b41ab_8

Två timmar efter lunchen drack jag min andra Bod-e burn och blev riktigt taggad för träning. Jag kör inte efter något schema utan jag tränar det jag känner för med viss modifikation, nämligen att jag prioriterar muskler som jag inte tränat nyligen. Den enda regeln jag har är att inkludera minst en benövning varje pass. Som jag jobbar med benen. De blir starkare och starkare men vägrar öka i volym. Jag måste därför prova mig fram på alla sätt som går. Idag blev det hur som helst chins, dips, underarmar och vader.

Efter träningen åt jag mina kära små bilar (50g) och drack en proteindrink på 25 g. Två timmar efter det blev det sushi och slutligen kvarg med hallon och ett par nötter. Innan jag ska lägga mig dricker jag en kaseindrink och stoppar i mig ett par omega 3 och ZMA.

 

af3dfec04d4411e38214127b88cfc5d3_8

På bilden ovan ser ni Niklas Wadman som för tillfället också ska upp till 100 kg som jag kämpade med i somras. Han har gått upp 17 kilo på två månader eller något sånt. Han har åtta kilo kvar och eftersom jag är på väg ner kommer vi nog att mötas på 95 kg om en eller två veckor.

Är det någon mer av er läsare som deffar? Såg någon med signaturen M som skulle sätta igång med. Berätta vilken metod ni använder er av?

2 kommentarer

  • M15 november, 2013 kl. 11:28
  • Svara

  Har tidigare ätit LCHF men nu blir det mer likt LCHQ. Äter mer grönsaker än annars och protein + light produkter, proteinpulver 2 ggr om dagen…

  • I16 november, 2013 kl. 23:05
  • Svara

  Jag buffrar nu. Är de inte på vintern de är lite gött o va tjock o överleva en eventuell vargavinter? :) Blir mycket ”Köttbullar och potatis” för mig iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.