Dagens träning

1171244_216027595241985_596433762_n

Dagens pass:

Muskelgrupper: Halvkropp – framsida

Gym: Delta Gym

Före: Verve Bold

Efter: 30 g protein + 30 g snabba kolhydrater

Övrigt: Det kändes bra att komma igång igen efter att ha haft låg motivation ett tag. Jag hann med hela framsidan av kroppen samt några set vader. Magen är ett område jag slarvat med den senaste tiden men nu blir det betydligt mer träning av det området. Jag har nämligen insett att träning av magen ger omedelbar inverkan på min motivation att äta bättre mat. Ett tydligt exempel är under mina deffperioder då jag inte är det minsta intresserad av att äta något onyttigt. Då kör jag nämligen mage i princip varje dag, både hemma och på gymmet och det hjälper mig att sköta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.