Dags att sova och ladda för morgondagen

Nu säger jag godnatt. Vi är tillbaka på hotellet och alla ska sova för att ladda inför morgondagen.

Något jag gillar är att många i verksamheten har tagit en vit period när det gäller alkohol för att göra business med bästa möjliga hälsa. Fantastiskt att få omge sig med drivna unga människor som inte dricker en droppe alkohol. Slutdatum för den vita perioden är 24 april då vi alla åker till Las Vegas för att uppleva det vi gjorde i München, det vi kommer att göra i morgon men på hemmaplan för Vemma istället. 10.000 personer inom Vemma från 50 olika länder kommer att finnas på plats för ett historiskt event på Mirage hotel. Det vill man inte missa. Inte ni heller och alla får följa med.

Det är superenkelt att börja arbeta med Vemma. Jag finns som coach för alla som är intresserade. Som PT inspireras jag av hälsa och jag anser att produkterna, sättet att leva och ekonomisk frihet för dem som arbetar hårt bromsar åldrandet och gör att vi får ut mer av livet. I morgon kommer 30 personer till Göteborg från mitt team. De reser från Stockholm, Gotland, Linköping, Malmö och Jönköping. Personer jag inte kände för ett par veckor sedan och en del som jag aldrig ens träffat IRL men som nu är vänner för livet. Vi kommer att ha en underbar dag och kväll i morgon. God natt!

ps. Jag har ingen vit period men jag dricker ytterst sällan nu för tiden. Kanske druckit alkohol fyra gånger sedan midsommar.

f7bd67aa53c811e3aac80a2ea8d96915_8

f243b66653bf11e3a0390e0ff1509d8b_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.