Deffdag nummer tre

Tredje dagen gick också bra. Jag vaknade och drack en Bod-e Burn samtidigt som jag tog en promenad med Theo. När jag kom hem blev det efter sisådär 30 min en banan och en proteindrink (One Whey från Fitnessguru).

Till lunch åt jag Ris och kyckling på Kungsgrillen vid Hötorget. De har en av de bästa ris och kyckling man kan köpa i stan.

7f9f25824c7611e38c731287f228a624_8

En timme efter maten drack jag min andra Bod-e Burn och sedan var det dags för ett gympass. Idag stod Axlar och triceps på tur. Jag kompletterade med framsida lår innan jag gick för att äta mina 70 gram bilar och dricka ytterligare en proteindrink.

Till middag på kvällen åt jag en kycklingfilé som jag skar i bitar och kryddade tillsammans med lite fettfri vitlöksås.

Kvällsmaten bestod av en skål med ungefär 200 gram Lindahls vaniljkvarg med 0,2 % fett. Den innehåller rätt hög andel socker så jag förberedde med lite magträning precis innan.

300b410c4caa11e398b012e59be6eff1_8

Innan läggdags blir det en näve nötter och en kaseindrink.

Under dagen har jag dessutom fått i mig:

– ZMA
– Omega 3
– Kreatin
– Vitamin B6

Viktförlusten efter tre dagar: 1,5 kg (mestadels vätska)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.