Fars dag idag

Jag blir galen! Ikväll har jag suttit i flera timmar och försökt fixa datorn. Härom dagen började nätet gå ner titt som tätt och det enda som funkade var att koppla från och koppla upp så fort det la av. Det är riktigt störande då man surfar runt och inte kommer någon vart var och varannan minut. Idag sa det totalt stopp. Inget funkade längre. Efter en massa pill lyckades jag få internet att fungera men bara för ett fåtal webbadresser. Facebook, google.com men inte aftonbladet, bloggen, google.se, youtube med mera. Jag kunder inte ens googla efter problemet eftersom google skickade mig vidare till externa sajter. Efter ett par timmars felsökande verkar jag nu ha löst problemet. Jag har för tillfället även bytt webbläsare från chrome till firefox för att inte riskera samma problem igen. Vet inte i efterhand om det var virusprogrammet/brandväggen, chrome eller ett annat program som var relativt nyinstallerat som var problemet då jag tog bort dem alla tre samtidigt.

Förutom datorproblemen har vi varit på besök hos Hannahs pappa idag. Han bjöd även in hennes syskon och släktingar för att fira fars dag och hans födelsedag. Ja, visst är det smidigt när två sådana dagar infaller tätt inpå varandra. Det är ungefär som för mig och Hannah, vi fyller år dagarna efter varandra. Vi börjar med tårta den elfte juli och fortsätter med mer tårta den tolfte.

Vi tog även en runda till IKEA kungens kurva för att köpa lite smågrejer till hemmet som lampor, gardiner och liknande. Säga vad man vill men det är smidigt att ha allt under samma tak när man är inne i den massiva byggnaden. Efter alla besök hittar man till och med ut, det gjorde man inte i början. Då kunde man tillbringa en halv dag där inne och när man väl kom till kassorna fick man äta en massa kalorier i form av korv för att inte ramla ihop utanför entrédörrarna.

På tal om IKEA…. vem tar med sina barn till ett sådant ställe? Det kan inte vara kul att gå runt med skrikande barn bland en massa förvirrade och hungriga människor. Jag ska göra allt som står i min makt att undvika det om ett par år. Barnvakt, webshop eller bara placera dem i barnhörnan duger…

1 kommentar

  1. Klokt, IKEA är stressigt nog som det är….

    Glad köttfri måndag förresten, middagsinspiration finns här: http://kroppochkost.se/?page_id=22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.