Första deff-veckan snart avklarad

Sjunde dagen på dieten idag. Det innebär att det ikväll gått en vecka sedan jag startade. Jag känner mig så klart fortfarande plufsig, tjock och långt ifrån mitt mål.

Jag hade som ni vet en ätardag igår och åt allt jag var sugen på. Fatta att min ätardag såg ut som mina sex senaste månader. Samma tänk, samma sorts mat och snacks. Det känns skönt att det bara är en dag i veckan nu och inte sju. I morgon börjar vecka nummer två och det är bara att kämpa vidare. Jag ska nå formen jag hade för ett halvår sedan så jag vet vad som väntar och det är värt att kämpa för.

Jag känner mig inte speciellt bekväm i att publicera bilderna nedan (dag 1 vs. dag 7) men jag får stå mitt kast. Jag vill ju att ni ska följa min viktuppgång och viktnedgång när det väl är dags. Nu är det som sagt ner som gäller. Hur går det för er?

11november17november

ps. Att gå upp och ner i vikt som jag gör är inget jag rekommenderar er läsare. Jag gör det i syfte att lära mig mer om min kropp, sätta mig in i mina klienters situationer och för att ni ska ha något att läsa om i min blogg. Vill ni prova själva gör ni det på eget ansvar.

Nu ska jag iväg till gymmet.

1 kommentar

    • Johanna20 november, 2013 kl. 22:51
    • Svara

    Hej! Kan du lägga upp ett bra kost schema för en tjej som tränar ca 6-8 ggr i veckan. Är 174 och väger ca 70 kg, skulle vilja gå ner till 64 och slipa till formen så att musklerna blir mer synliga. Skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa till lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.