Framme i Göteborg

Göööteborg!

Efter en resa på tre timmar med tåg som jag sov mig igenom (att gå upp klockan 6:30 är inget jag är direkt van vid haha) så kom vi fram till staden det alltid är vinter i. (Av någon anledning är jag alltid här vintertid)

Vi började med att checka in på hotellet. Vi var framme 11:30 men hade incheckningstid kl 15. Jag poängterade hur viktigt det är att Hannah som är gravid måste vila när hon känner sig trött och vips så blev vi uppgraderade och fick checka in omgående. Det var i och för sig inte osanning. Vi däckade båda två på den stora sängen när vi kom upp till rummet. Jag har haft lätt feber, huvudvärk och halsont hela dagen. Jag gör allt jag kan för att bli frisk till i morgon och det som känns att det hjälper mest är vila och sömn.

Efter ett par timmar tog vi en runda på stan med Madde som bor här i Göteborg. Hon visade oss runt och tipsade om bra matställen. Efter en promenad satte vi oss för att äta på en restaurang och efter det tittade vi på invägningen av Superior Challenge 9 som hölls i femmanhuset. En kollega från Delta Gym som heter Usama Aziz ska fightas mot Jens Pulver vilket är huvudmatchen. Tyvärr missar vi matcherna eftersom Vemma konventet som vi är här för är samtidigt i morgon. Men jag hänger inte läpp för det. Vemma slår till stort som alltid. Kommer att bli så grymt bra!

Nu ska vi hem till Hannahs syster och hennes kille en snabbis för att äta middag. Jag ska se till att ta det lugnt i soffan och bara vila. Det blir nog inte ett allt för långt besök eftersom vi båda behöver komma i säng i tid för en fullspäckad dag i morgon.

IMG_4136 IMG_4137 IMG_4141 IMG_4152 IMG_4184

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.