Kvällen avslutades med fest och recognition

Vilken kväll! God middag, underhållning och recognition för alla som gjort framsteg inom företaget. Det var kul att få gå upp på scenen och bli uppmärksammad för ens jobb. Kvällen slutade med dansgolv och bar. Jag har nog aldrig sett en mindre besökt bar tidigare. Det är verkligen hälsosamma människor som jobbar med Vemma. Jämför man med gymbranschen så är det få som dricker så mycket när det är fest som dem. Eller jo, de flesta branscher gör nog det men som sagt, vemma är inte lika glada i alkohol.

Jag såg kommentaren till inlägget under det här. Snälla ni som skriver sådana kommentarer, skicka inte en massa länkar till tidningar utan konkret innehåll utan skriv en anledning till att det är ett pyramidspel eller något som helst lurendrejeri här istället. Uppenbarligen har jag missat något så ni får gärna berätta. Gissningar undanbedes utan jag vill ha korrekt information med källa.

För övrigt var det en lyckad dag totalt sett. Lokalen var proppfull och jag kan tänka mig att det inte dröjer allt för länge innan vi fyller globen.

ps. Det är ingen inom Vemma som utlovar ekonomisk frihet, isåfall behöver de lära sig ge rätt information. Däremot är chanserna goda att nå framgång inom network marketing om man arbetar hårt. Det är ett vanligt jobb och arbete krävs. Förstår man inte det så är det klart att man blir besviken och känner sig lurad när man inte gjort vad som krävs.

IMG_5028 IMG_5031 IMG_5033 IMG_5040 IMG_5046 IMG_5055 IMG_5064

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.