Läsarfråga: Vilka övningar för magen kör du?

fragan

SVAR: Jag kör inte mage så ofta som jag skulle vilja under bulkperioder. När det är deff kör jag däremot mage tre dagar och vilar en. Magen är van vid belastning och därför kan man lägga extra krut på den. Jag kör främst crunches, situps, planka, dynamisk sidplanka och abroller, ni vet ett sånt där jul som fanns att köpa på tv-shop för år och dagar sedan. Idag säljs hjul med handtag i de flesta träningsbutiker. Ungefär två gånger i veckan kör jag mage med mer belastning. Situps med viktplatta eller maskin tvingar musklerna att inte bara bli uthålligare utan även starkare.

Det är viktigt att veta att tvättbrädan främst påverkas av kosten. Äter man rätt får de flesta fram ett sexpack på magen. Träningen gör sexpacket mer tydligt och hårdare.

1 kommentar

  1. TV shop var en klassiker. Kikade alltid på det innan jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.