Lördag = ätardag

hannahphilip

Äntligen lördag! Även om jag ser veckan som sex lördagar och en söndag är det något speciellt med helgen. Alla blir så mycket mer avslappnade och man kan stunta i alla måsten iallafall för någon dag. Ett av måstena är dieten. Idag har jag valt att ha en ätardag. Jag kommer att försöka få i mig så mycket protein som möjligt men vid sidan om även allt som jag blir sugen på. Jag vet att när ätardagen väl kommer så är det inte så mycket man vill stoppa i sig ändå. Tro det eller ej men jag är sugen på både kvarg och kyckling. Det är iofs bara första veckan så jag ska inte säga för mycket. Så kommer det inte att kännas om fem veckor haha.

Dagen började med att vi åkte till en barnbutik på fridhemsplan. Hannah är tydligen med i Pampersklubben och då får man hämta ut en gratis föda-barn-box. Gratis är gott och i den fanns det en del praktiska saker att ha hemma när det är dags att förlösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.