Lugn och skön lördag

Det har varit en lugn och skön dag idag. Jag har umgåtts med Hannah hela dagen och vi började med att besöka en barnvagnsbutik på Sveavägen. Vi har nu så gott som bestämt oss för vilken vagn det ska bli. Efter många om och men så kom vi fram till att vi behöver prioritera storleken eftersom vi bor i stan och inte befinner oss uta i naturen så mycket. En vagn ska för oss vara enkel att gå med i affärer, bland folk och inte ta så mycket plats i lägenheten. Jag minns inte vad den heter men jag kan blogga om den när den kommer om x antal veckor.

Vi spenderade sedan ett par timmar i stan med att köpa en present till en tjej vars kalas vi ska på i morgon. Det är en vän till Hannah vars dotter fyller år. Två år närmare bestämt. Det var många år sedan jag var på BR men jag insåg ganska snabbt att det ska bli kul att få ett barn så man kan uppleva barndomen igen.

tacobar

Eftersom det är lördag skämde vi bort oss med Taco Bar. Inget fancy ställe precis men helt okej mat om man inte orkar slänga ihop en nachotallrik på egen hand. Jag hade tänkt att stoppa i mig ett par spanska våfflor vid plattan som efterrätt men efter att ha ätit upp halva tallriken som Hannah lämnade med är jag flera timmar efteråt fortfarande mätt.

Väl hemma har vi spenderat mesta tiden med att titta på Walking dead. Hur kan jag ha missat den serien? De första avsnitten är från 2010. Varför har ingen sagt till mig att det är en grymt bra serie? Har du inte sett den så titta!

Nu kommer snart ett par vi känner förbi en liten stund. De är och äter på en restaurang mitt emot vårt hus och tänkte titta förbi och säga hej efteråt.

ps. Jag är inte helt hundra i kroppen än men på måndag hade jag tänkt att komma igång med träningen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.