Middag med teamet

1169112_389538384511346_1228378317_n

För att fira framgångarna i teamet och passa på att umgås och äta gott bestämde vi att vi skulle ses på Vapiano Stureplan vid 20 igår. Av förklarliga skäl kunde inte de som bor i andra städer komma men många av oss i Stockholm hade möjlighet att kika förbi. Även Hannah följde med för att träffa alla. Hon jobbar inte själv med Vemma men kan det mesta om företaget nu efter att ha umgåtts med mig haha. Tanken är att hon ska bli en vemma brand partner inom kort så jag kan hjälpa henne komma upp till Diamond som jag nådde i torsdags för att få en betald Mini Cooper lagom till hon skaffar körkort. (Man får välja mellan en BMW, Merca eller Mini cooper) Med de extra tusenlapparna hon får i vemma-inkomst varje månad vid sidan om bilen har hon så det räcker till bensin, parkering och vägtullar. Perfekt investering… ja att ha en pojkvän som jobbar med Vemma och kan fixa det till henne. ;) Hon bär vårt barn så det är det minsta jag kan göra. :)

Jag har sagt det förr, jag söker fler promoters av Vemmas produkter i Stockholm och övriga Sverige så maila mig om ni är intresserade. Alla är välkomna!

4b277106440611e3bcaf22000a1fbcb3_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.