Nu är de heeelg!

Då är det fredag igen. Tiden går så fort! Jag började dagen med en sovmorgon tillsammans med Theo. Jag hade ett möte inbokat klockan 12 så jag hade tid att äta frukost, duscha och bara ta det lugnt innan jag promenerade bort till Odenplan. Jag hade nämligen ett möte angående en app som jag kommer att berätta mer om senare. Det har inte med den andra appen i Samsungprojektet utan det här är en helt annan sak. Det är nämligen ett företag som tagit det här med träning och app i mobilen till en helt ny nivå. Jag gillade konceptet starkt och kommer nu att få vara en del av appen vilket ska bli riktigt kul. Jag inväntar mer info men snart ska jag berätta mer.

Efter mötet begav jag mig in till Hötorget för att äta lunch med Hannah. Jag mötte upp henne i butiken och sedan promenerade vi bort till kungsgrillen för att äta. Från början var kungsgrillen ett bra ställe för mig när jag dietar. Det är det inte längre haha. Jag får alltid en massa extra av deras underbart goda kebab och beasås. Jag börjar med en ris och kyckling och till slut sitter jag där med en massa extra tallrikar med det ena och det andra på. Idag lyxade jag till det med lite bea på riset. Jag borde kanske inte sagt att jag var extra hungrig. Då får man skylla sig själv. Dessutom fick jag som vanligt en liten tallrik med kebab. Han hoppas på att jag någon gång ska byta från kycklingfilé till kebab. Han har nämligen stans godaste kebab enligt många och han är så stolt över den.

f309d0c258f011e39de3128d20e3cdec_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.