The Superior Race – Stockholm

superiorrace

Vad gör du 8 Juni? Jag vet, du följer med mig och kör The Superior Race här i Stockholm. Det är förmodligen nordens största hinderbanetävling. Över 20 hinder på banan som är 10 km med bland annat prickskytte, ispool och brottare man ska ta sig förbi säger det mesta om det här racet. Kolla bara in banan nedan

karta-sthlm

Om ni besöker deras hemsida får ni all info ni behöver och där kan ni även anmäla er redan nu. Klickar ni på Träning kommer ni att få tips av mig och Anna som också är PT om hur ni förbereder er på bästa sätt.

http://superiorrace.se

Vi ses för ett race utöver det vanliga i sommar!

Glöm inte att klicka på mitt namn när ni anmäler er så jag vet hur många av mina läsare som kommer att delta.

ps. Ni som vill kan dessutom delta i racet i Norrköping 17 Maj.

3 kommentarer

  • m21 november, 2013 kl. 20:49
  • Svara

  Wohoho, jag vill jag vill!!! :)

 1. Hehe fan vad fett! Får se om man är hemma i Stockholm då.

  /Alexander Öqvist
  http://www.noregrets.se

  • Märit Blomkvist23 maj, 2014 kl. 01:13
  • Svara

  Hej!
  Hur ska jag träna för att klara av armgången ? Har tränat axlar o armar men trillar bara ner :-\
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.