Tillbaka i Stockholm!

3f2bd556554311e3bb0912d238673186_8

Nu är vi hemma efter en underbar helg i Göteborg. Precis allt var på topp under de tre dagar vi var där. Göteborg levererar som alltid! Resan hem gick fort då jag hittade billiga biljetter i första klass. Ja, det är sjukt att första klass ibland är billigare än andraklass eller de långsammare inter city tågen. Det var bara ett störande moment med resan. Det satt en äldre herre med BMI över 35 som hällde i sig två vinflaskor och en whiskey samt en räkmacka när vi lämnade stationen. Trettio minuter efteråt däckade han och snarkade mer eller mindre hela resan hem. Det var högljudda snarkningar. Folk försökte få honom att sluta men utan resultat. Som tur var satt vi några säten ifrån så det var överkomligt då vi själva somnade efter ett tag.

e5b51b3a555711e3bd391271df4caaa4_8

På kvällen kom syrran på besök för att äta middag och titta på film. Är det söndag måste man ju passa på att vila upp sig och umgås med familjen. Hon skulle även hämta Chico som hon ska passa ett tag. Hon är hemma om dagarna och pluggar så det är super med sällskap och en anledning att gå ut och få frisk luft flera gånger om dagen. Chico älskar faster Tara så han tycker bara det är kul.

2 kommentarer

    • J26 november, 2013 kl. 14:33
    • Svara

    Egentligen, vad har gubbens BMI och vad han åt för relevans för berättelsen?

    1. http://www.aftonbladet.se/halsa/somnklubb/article10797219.ab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.