Vemma 2.0 och de kommande produkterna – Mojoe, Partea, Vemma superjuice, Verve Bold shot!

Som jag längtar till det nya året! Sjukt bra produkter kommer då att släppas av Vemma. Vad sägs om:

– Världens nyttigaste iste med exotisk smak – Verve Partea

– Världens nyttigaste iskaffe som 99% av de som provade den i videon ovan redan älskar. – Verve Mojoe

– En vemmashot i burkformat med äpple och persikosmak med extra tillsatt silica för att stärja hud hår och naglar mango. – Vemma Superjuice

– En måltidsersättare i burkformat redo att drickas. Kommer att innehålla 25 g protein, långsamma kolhydrater och omega-3. Smakerna ska vara underbara enligt de som jobbar fram dem. Givetvis inget sötningsmedel i varken den här produkten eller de övriga.

– En Verve bold utan kolsyra i shotformat. – Verve Bold Shot

Med de tidigare produkterna och de nya är marknaden enorm. Vemma arbetar dessutom fram ett koncept de kallar för Vemma 2.0 som ska hjälpa oss som arbetar med företaget att lättare kunna förklara vad vi gör utan att det sker missförstånd om pyramidspel och liknande. Vi är promoters för produkterna och fungerar som reklampelare utåt för företaget. Det är vanligt förekommande för andra energidrycker som blivit populära senaste åren, kosttillskott osv, skillnaden är bara att vi får riktigt bra betalt för det.

Det är värt att upprepas – Vemma har funnits i snart 10 år och är ett väletablerat företag med mängder av priser inom företagande, bästa produkt, formgivning med mera. Vemma finns i 50 länder världen över och nu är det dags för Sverige att på riktigt ta del av både verksamheten och produkterna. Precis som jag nämnde måste en del saker förbättras för att inte skeptiska svenskar ska få fel uppfattning. 2014 är bara början och ser man på Vemma som företag så kommer det att bli sjukt bra år 2015-2016.

Nu kör vi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.