Vi är inte så duktiga på att packa…

Jag har hittat min jämlike. Jag är fett grym på att packa, nooot. Hannah är lika dålig som jag haha. Här sitter vi klockan 00:42 och vi ska vakna klockan 06:00 för att ta tåget till Göteborg. Jag lyckades som grädde på moset bli sjuk nu under kvällen. Ni vet när halsen börjar göra ont, huvudet dunkar och man känner sig yr och svag i kroppen. Jag däckade på mattan i ungefär 30 minuter strax efter 21 och är därför inte det minsta trött nu. Jag får hoppas att den där blå kapseln jag köpte på flygplatsen i USA funkar och att jag somnar snart.

Jag såg att någon frågat om den fettfria vitlöksåsen i ett inlägg. Den är köpt på Coop.

En annan person undrade om jag kan lägga upp ett kostschema för att slipa till hennes form. Jag ska se om jag kan skriva något generellt här i bloggen men vill du ha ett personligt får du anlita mig som PT.

Slutligen tackar jag för alla tips under inlägget om babynest. Vi får fundera på om vi ska köpa en i en affär/nätet, beställa en specialgjord eller kanske fråga om mormor har lust att sy en åt oss. :)

Usch, nu är jag helt slut i huvudet. Jag återkommer från tåget i morgon. God natt!

1 kommentar

  • Cecilia22 november, 2013 kl. 10:06
  • Svara

  Hej Philip

  Jag tänkte bara säga om baby nest att IKEA har hundkorgar som kostar typ 59 spänn som är exakt samma grundtanke som babynestet (mjuk bädd med bulliga kanter) och det finns för småhundar som är perfekt size för en liten bebis.

  Ett generellt tips är att vara medveten om att det kommer vara många människor som kommer försöka blåsa er på pengar från och med nu för som nervös förstagångsgravid eller förstagångsföreälder vill man ju sitt barns bästa och är därför mer än villig att öppna plånboken. Men det finns verkligen billigare alternativ därute!

  Stort lycka till till er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.