Videoklipp från lördagen

Jag pillade ihop ett videoklipp från lördagen som ni som vill kan kika på. Det är försmak av vad som väntar i Las Vegas i April för er som vill följa med.

2 kommentarer

  • Mikaela26 november, 2013 kl. 16:28
  • Svara

  Hej Philip,
  Jag gillar egentligen din blogg, men vill bara ge lite konstruktiv kritik nu:) Jag tycker tyvärr att bloggen handlar mindre och mindre om träning och mer och mer om företaget du samarbetar med. Jag går in här för att läsa om träning och ditt liv, men nu känns bloggen inte lika intressant längre.
  Lycka till med bebisen:)

  1. Hej Mikaela. Tack för din kommentar. Min blogg har alltid och kommer att handla om vad jag gör om dagarna och vad som pågår i mitt liv. Vemma är inget företag jag samarbetar med utan mitt nya jobb. Det är något som tar stor del av min tid och kommer att ta mer och mer framöver. Eftersom jag fått kommentarer om att det är pyramidspel och en massa andra saker är det viktigt för mig att visa att det är ett vanligt jobb som alla kan arbeta med. Jag har alltid varit periodare när det gäller bloggen och jag har haft en period då jag inte haft motivationen att blogga om så mkt träning då det är det jag gör 24/7 annars. Nu känner jag att jag fått en nytändning så jag hoppas du får ta del av mer av det du gillar framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.