Vinter OS 2014 med Henrik Lundqvist

Ni kanske minns att jag var i New York för inte allt så länge sedan.
Jag fick inte berätta då men nu är projektet officiellt. Jag ska nämligen i samarbete med Samsung följa Henrik Lundqvist (Ja, ni vet han i head & shoulders reklamen) inför Vinter-OS i Sotji 7-23 februari 2014. För er som inte vet så spelar han i svenska landslaget i ishockey och det är nu dags att kämpa för guldet igen. När han inte är med landslaget spenderar han sin tid i New York där han bor tillsammans med sin fru Therese och deras dotter. Han är målvakt i New York Rangers i NHL.

henke_philip1

Under min resa i New York träffade jag Henke och var med under en fotografering, inspelning av reklamfilm och när de filmade övningar till en spännande app där du kan testa dig själv i olika träningsutmaningar som jag ska berätta om vid senare tillfälle. Jag fick även tillfälle att intervjua Henke, vilket ska bli kul att låta er få ta del av framöver.

henke_philip3

Vi är ett par bloggare som ska följa athleterna i Samsung Galaxy team som lanseras i media idag. Ni får gärna kika på deras athleters träning inför OS på Samsungs OS-sida. Vill ni läsa mer om vilka bloggarna är hittar ni info här.
henke_philip2

1 kommentar

  • Elin27 november, 2013 kl. 00:22
  • Svara

  Hej! 

  Behöver hjälp med svar på en fråga! Jag hade tänkt börja med 5:2 dieten, väger 65 kg, är 1.66 lång och mitt mål är att gå ner till 60. Funderar hur lång fastan ska vara? Läser lite olika och oftast 24 h, men blir det inte egentligen  36 h en fasteperiod varar med 500 kcal? 

  Jag tänker att man äter kanske kvällsmat innan man lägger sig, sedan fastar man ju hela natten, 500 kcal den dagen och sedan ytterligare en natt med fasta? Dvs 2 nätter och en dag. 

  Eller hur funkar det? Har läst 24 timmar och då blev jag lite konfunderad. Äter man då ex lunch på måndagen och sedan är fasteperioden till nästa lunch? 

  Jag funderar på att köra när jag jobbar natt, har minst hunger då. Men då blir det ju helt plötsligt 2 vakna nätter och en sovande dag. Känns helt plötsligt lite jobbigt, dvs 24 h fasta + 12 timmars fasta med sömn… :-) Tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.