Barnmorskan och hemligt paket

hannah1

Nu har jag och Hannah precis varit på återbesök hos barnmorskan. Blodtrycket var bra, sockervärdet också bra och järnvärdet fortfarande stabilt. Hannah äter för tillfället en tablett järn om dagen som hon köpt på apoteket vilket verkar hålla hennes järnvärden höga. För maximal effekt äter hon dem på fastande mage med någon form av c-vitamin till.

Vi fick än en gång höra bebisens hjärtslag och hans puls låg på 142 slag per minut vilket är helt normalt. Barnmorskan mätte Hannahs mage (livmoder) och kom fram till att han är lite större än genomsnittet. Inte jättemycket men lite grann. Bra tillväxt på grabben med andra ord. Det bådar gott för hans framtida träningskarriär.

låda1

När vi kom hem hängde det ett vitt paket på dörren. Spännande!

låda2

Det var Energizer som skickade en julklapp till mig. Batteriladdare, pannlampa, ficklampa och en massa batterier som tydligen är extremt kraftfulla. Läste på ett papper som följde med att de håller upp till 11 gånger längre än vanliga alkaliska batterier. Tack! Det behövs inför julen då xbox och annat åker fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.