Benpass med Karin på Nordic idag

Idag körde jag ben med PT Karin på Nordic Wellness på Odenplan. Hon är en god vän och riktigt bra PT som är väldigt ödmjuk och alltid ger så mycket av sig själv. Vill man få sig många goda skratt ska man umgås med henne. Vi körde ett gäng olika övningar innan jag var tvungen att gå för att möta upp Hannah som slutat jobbet. Jag åker snart neråt i landet så vi behöver lite kvalitetstid innan.

Före passet drack jag PWO och extra aminosyror. Efteråt blev det en gainomax från affären.

Vill ni veta mer om Karin får ni gärna klicka er vidare till hennes blogg: www.finest.se/karinkock

karinphilipnordic

benpress_karin

benspark

karinrygg2

Fler bilder finns på www.finest.se/lailani

3 kommentarer

  • Malin14 december, 2013 kl. 06:39
  • Svara

  Din blogg har tyvärr tappat sin identitet från ”PT-Philip” till ”Reklam & Annons-Philip”. Förut var det fokus på mycket mat och träning som gav oss inspiration och motivation, men nu är det bara Vemma som gäller. Inte längre kvalité kring träning och kost.. :/

  Men det är Din blogg och självklart gör du som du vill!
  Ha en fortsatt bra dag ;)

  Malin

  • Philip14 december, 2013 kl. 23:38
  • Svara

  Precis som du skriver så väljer jag inlägg jag själv vill skriva och sådant som är aktuellt i mitt liv. Det är därför jag tog bort personlig tränare i headern. Det är en blogg om mig. Personlig träning är mitt yrke och i första hand får man anlita mig för att få hjälp med kost och träning men givetvis försöker jag tipsa om ett och annat här med. Med andra ord, se bloggen som en spegel av mitt liv med inslag av träning och kost. Jag är så klart jätteglad om du vill fortsätta läsa även i framtiden.

  • meja15 december, 2013 kl. 09:37
  • Svara

  Jag tycker att det är en bra blandning av alla inlägg, bloggen känns dessutom mer personlig nu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.