En dag i malmö…

7ddb0ef86bd111e3a27f12af4f1aab7d_8

Jag passade på att sova ut idag. Det berodde mest på att jag inte kunde slita mig från Breaking bad i natt. Varför har ingen sagt att man blir beroende av serier. Baaaara ett avsnitt till… åå ett till…

Jag spenderade ett par timmar av dagen med att köpa julklappar på Mobilia här i Malmö. Nu har jag äntligen fixat alla och blir därför inte tvungen att smita ut och göra det i morgon. Med andra ord är jag färdig en dag tidigare än förra året. Tänk om tio år, då kommer jag vara färdig en och en halv vecka före jul.

På kvällen samlades släkten hos min kusin för att fika och uppdatera varandra om allt som hänt senaste månaderna. Fyra länder och dubbelt så många städer gör att det är svårt att umgås på annat sätt än via skype och facebook när det inte är högtider.

Nu är jag dock hemma hos mormor igen och hon är precis färdig med maten så jag får blogga mer senare ikväll. Ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.