En dag på stan med syrran

d858e030633911e38de712156f482610_8

Idag var jag på stan med syrran och Theo. Vi promenerade och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hinner inte ses så ofta så det är alltid kul att ses och uppdatera varandra. Vi var vid ett tillfälle i cityterminalen och jag skulle ta av Theos jacka eftersom det inte var så kallt idag. När jag kopplade loss honom för att rätta till selen började han promenera iväg, jag följde efter och han gick fortare och fortare – rakt in i Mc donalds, fram till kassorna. Allt gick så fort och när han märkte att jag blev arg la han sig ner på rygg och skämdes. Han ville ju bara ha en hamburgare. Innan vi åkte hem hälsade vi på hos Isa i LCHFklubbens butik i Sturegallerian. Tara och Isa passade på att snacka om USA eftersom de båda bott där. Jag hade också planer på att bo där men nu när vi ska bilda familj är det inte läge så nu fokuserar jag på ett fortsatt liv i Stockholm. :)

a892ac18634e11e3b4cd1234e8e56688_8

På kvällen blev det ett efterlängtat träningspass. Bröst och biceps stod på schemat idag. Riktigt nice! Jag drack en proteinshake en timme före passet, PWO utan koffein direkt innan och avslutade med en Bod-e burn i slutet av passet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.