Idag är jag tung

eebe4e84667f11e3b97e12d68666deb8_8

Jag minns inte om jag berättade att jag struntade i min påbörjade deff när jag blev sjuk för ett par veckor sedan. Jag deffade en och en halv vecka och bestämde mig när jag blev sjuk att jag skulle äta som vanligt igen. Som ni vet kan jag inte äta som vanligt och därför blev det en bulk istället. Med andra ord så har jag ätit lite mer än kroppen behöver och därför gått upp i vikt. Jag är inte orolig över min vikt då jag går ner igen så fort jag bestämmer mig för att ta tag i det. Mitt mål i somras var att komma upp till tresiffrigt, vilket jag gjorde i höstas. Nu hade jag ett litet mål och det är att slå mitt personbästa i kroppsvikt, nämligen över 102 kg. Idag vägde jag 102,1 kg och jag är osäker på om jag kommer att komma mycket högre innan jag bestämmer mig för att deffa bort fettet. Styrkan är bra och jag har bra tryck i musklerna då jag dricker kreatin och verkligen kämpar med att hålla ett högt vätskeintag en gång för alla.

Jag får helt enkelt se vad som händer med vikten under jul och nyår. Jag misstänker att 1 januari blir startskottet för den stora deffen 2014. Jag håller iallafall tummarna för att det känns rätt och framförallt motiverande då.

4343d64c668811e3afc71228f51002cc_8

Jag fick ett paket från Vemma idag. Jag har jobbat inom företaget i fyra månader nu och det är ingenting när det gäller network marketing. Under de fyra månaderna har det hänt otroligt myket i mitt liv och jag har lärt känna så många nya underbara människor och varit på resor både i och utanför Sverige. Ni kan inte fatta vad jag längtar efter 2014 då min business kommer växa otroligt mycket.

Jag vet att det finns några av er läsare som undrar varför jag skriver om Vemma. Här kommer några av anledningarna:

– Det är mitt jobb. Min business som växer för varje vecka som går.

– Jag bloggar om det som är aktuellt i mitt liv

– Vemma som är en akronym för Vitaminer, Essentiella Mineraler, Mangostan, Aloe Vera är ett företag som är inriktat på hälsa, energi och välmående. Några av produkterna är dessutom utvecklade för att underlätta viktnedgång och muskelökning.

– Alla, precis alla som vill kan jobba med Vemma. Det jag skriver är därför aktuellt för alla er läsare. Ni som väljer att arbeta med Vemma får dessutom mig som coach.

– 2014 är året då det kommer att hända absolut mest inom företaget i Sverige. Vi kommer att lansera produkter för fler målgrupper och fler än någonsin kommer att ta del av utbudet och även arbeta med Vemma vid sidan om sitt vanliga jobb eller utbildning.

1452143_682443281776243_1630680355_n

1 kommentar

  1. Det skulle vara kul om du visar hur du deffar då som du gjorde tidigare i år och vår. Det var väldigt inspirerande sist! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.